Opticlass Cabinet Oftalmologic Si Optica Medicala Dr Ivanescu Augustin


Opticlass Cabinet Oftalmologic Si Optica Medicala Dr Ivanescu Augustin. 2.3 km Optica Optitrust Piata Vasile Adamachi, nr. 4 (in incinta Centrului Medical Misca), Timisoara, 300592, Romania IVANESCU I. VALERICA AUGUSTIN . Medic Primar in Oftalmologie din judetul Timis. Specializarea: Medic Primar in Oftalmologie Competente in medicina: Loc de munca:.



Din luna iulie, Dr Ivanescu Augustin, medic specialist oftalmolog, și-a deschis cabinetul Opticlass, un cabinet oftalmologic și de optica medicala. Cabinetul se afla in Bucuresti, pe strada Lipscani, si ofera servicii de calitate inovatoare, de ultima generatie, ce includ examinare oculara, consultatii, tratamente, chirurgie, precum și o gama larga de servicii de optica medicala și oftalmologie.

Dr Ivanescu Augustin este un specialist in oftalmologie cu o experienta vasta si o formare medicala solida. El ofera o gama larga de servicii medicale, care se extind de la examinari oftalmologice și optometrice la chirurgie oftalmologica și optica medicala. El se specializeaza in tratarea afectiunilor oculare si afectiunilor sistemului vizual, precum si in tratarea afectiunilor sistemului nervos și a bolilor generale.

Dr Ivanescu Augustin și echipa sa de medici si asistenti medicali sunt pregatiti sa ofere pacientilor o solutie personalizata, adaptata nevoilor specifice. Echipa se bazeaza pe un set de principii si standarde medicale de inalta calitate și urmareste sa ofere un tratament adecvat, precis și eficient.

Cabinetul Opticlass ofera, de asemenea, o gama diversificata de produse și servicii de optica medicala, cum ar fi lentile de contact, rame, lentile de vedere, lentile de soare, etc. Acestea sunt realizate la standarde inalte de calitate si sunt disponibile la preturi accesibile.

Dr Ivanescu Augustin a declarat: "Suntem dedicati sa oferim servicii medicale de inalta calitate și produse de optica medicala de cea mai buna calitate. Ne asiguram ca fiecare pacient sa primeasca un tratament adecvat si eficient, astfel incat sa se bucure de o vedere clara si sa aiba o stare generala buna. "

Cabinetul Opticlass ofera echipamente medicale moderne, produse și servicii de optica medicala, precum și tratamente eficiente și de inalta calitate. Echipa de medici si asistenti medicali au o experienta vasta in domeniul oftalmologiei și optometriei. Acestia lucreaza in stransa colaborare cu pacientii, oferindu-le solutii personalizate, adaptate nevoilor lor specifice.

"Viziunea noastra este sa oferim o experienta medicala de inalta calitate pacientilor nostri, in cadrul unui mediu sigur și prietenos", a adaugat Dr Ivanescu Augustin. "Suntem pregatiti sa oferim tratamente și produse care sa satisfaca nevoile pacientilor nostri și sa le oferim un tratament adecvat."

Cabinetul Opticlass este deschis de luni pana vineri, intre orele 8.00 si 21.00, si sambata intre orele 9.00 si 17.00. Cabinetul se afla in Bucuresti, pe strada Lipscani, si ofera servicii medicale si produse de optica medicala de cea mai buna calitate.

In ceea ce priveste tratamentele și produsele de optica medicala, Dr Ivanescu Augustin a declarat: "Ne straduim sa oferim produse și tratamente la standarde medicale ridicate, asigurandu-ne ca fiecare pacient sa primeasca tratamentul corect pentru a se bucura de o vedere clara si de o stare generala buna."

Cabinetul Opticlass ofera, de asemenea, servicii de examinare, consultatii, tratamente, chirurgie, precum și o gama larga de produse de optica medicala si oftalmologie. Echipa de medici si asistenti medicali sunt pregatiti sa ofere pacientilor o solutie personalizata, adaptata nevoilor specifice.

Dr Ivanescu Augustin și cabinetul său Opticlass sunt dedicati sa ofere servicii de inalta calitate și produse de optica medicala de cea mai buna calitate. Ei sunt pregatiti sa ofere pacientilor o solutie personalizata, adaptata nevoilor specifice, pentru a se bucura de o vedere clara și o stare generala buna.




Cabinetul medical Opticlass, situat in P-ta Maria (str. Miron Costin nr. 1), ofera prin Dr. Ivanescu Augustin servicii medicale de oftalmologie si optica medicala pentru copii si. , Opticlass Cabinet Oftalmologic Si Optica Medicala Dr Ivanescu Augustin.

Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Load comments

0 Comments