Facultatea De Electronica Telecomunicatii Si Tehnologia Informatiei Admitere


Facultatea De Electronica Telecomunicatii Si Tehnologia Informatiei Admitere. Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale din Timișoara (ETcTI), formează specialiști în inginerie și cercetare pe următoarele direcții de studiu:. Informații extrase din Regulamentul de Admitere UPB valabile doar pentru candidații Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației. Platforma de. Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei. Facultatea cuprinde 4 departamente: Bazele electronicii, Electronică aplicată și sisteme inteligente,.



Facultatea de Electronica Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti organizeaza anual admiterea pentru studentii interesati sa studieze acest domeniu. In acest an, admiterea la aceasta facultate se desfasoara intre 27-30 iulie.

Pentru a putea participa la admiterea de la Facultatea de Electronica Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii: sa fie absolventi ai unei licee sau colegii, sa detina diploma de bacalaureat si sa nu aiba alte obligatii scolare. De asemenea, trebuie sa prezinte un dosar care sa contina toate documentele necesare pentru aplicare.

Dosarul trebuie sa contina: o copie a documentului de identitate, o copie a diplomelor, o copie a certificatului de nastere, o copie a certificatului de casatorie (daca este cazul), o fotografie tip buletin, o declaratie pe propria raspundere, o cerere de inscriere si o lista de taxe de inscriere.

Aplicantii vor fi evaluati pe baza unui examen scris, care va fi sustinut sub forma unui test grila. Acesta va include intrebari despre fundamentele fundamentele electronii, tehnologia informatiei, telecomunicatiilor si stiintele calculatoarelor. Examenul va fi urmat de un interviu, care va evalua cunostintele aplicantului despre domeniul electronica telecomunicatii si tehnologia informatiei.

Inscrierile la examenul de admitere se fac exclusiv online, prin intermediul site-ului facultatii. Candidatii trebuie sa completeze formularul de inscriere si sa achite taxa de inscriere online. Dupa inscriere, candidatii vor primi un numar de confirmare, pe care il vor folosi pentru a se prezenta la examen.

Facultatea de Electronica Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei ofera oportunitati de invatare excelente si oportunitati de cariera in domeniul electronica telecomunicatii si tehnologia informatiei. Succesul aplicantilor la admiterea de anul acesta depinde de pregatirea lor si de cat de mult sunt dispusi sa invete si sa se implice.



etti explained





Heii! Vrei sa vii la ETTII, dar nu stii exact cum este si daca ti se va potrivi? In clipul de astazi, cu siguranta vei afla toate raspunsurile. Nu uita de LIKE, SHARE si SUBSCRIBE! #facultate #electronica #politehnica #bucuresti Bio: Varsta: 20 de ani :) Cu ce filmez? - Sony hdr-cx 405 Full HD Cu ce editez? - Davinci Resolve 14 Instagram: instagram.com/zamfirache_...


Facultatea de ELECTRONICĂ, TELECOMUNICAȚII ȘI TEHNOLOGIA INFORMAȚIEI - LICENȚĂ — Admitere Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. DESPRE FACULTATE. Lista concursuri admitere - Sesiunea I: Scris de Radu HOBINCU 5038 Examenul scris din data de 22.04.2023: Scris de Super User 928 Istoric rezultate admitere licență: Scris de., Facultatea De Electronica Telecomunicatii Si Tehnologia Informatiei Admitere.

Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Load comments

0 Comments