Facultatea De Electronica Telecomunicatii Si Tehnologia Informatiei Cluj


Facultatea De Electronica Telecomunicatii Si Tehnologia Informatiei Cluj. Facultatea de ELECTRONICĂ, TELECOMUNICAȚII ȘI TEHNOLOGIA INFORMAȚIEI - MASTER — Admitere Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. DESPRE FACULTATE. Facultatea de Arhitectura si Urbanism; Facultatea de Automatica si Calculatoare; Facultatea de Autovehicule Rutiere, Mecatronica si Mecanica; Facultatea de Constructii; Facultatea. Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației. Adresa: Str. George Barițiu, nr. 26, Cluj Napoca, România. Decanat - Sala 358, Telefon:.



Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei Cluj (ETTI) este una dintre cele mai prestigioase facultati din Romania, dedicata pregatirii studentilor in domeniul tehnologiei si al telecomunicatiilor.

Aceasta institutie de invatamant, situata in inima orasului Cluj-Napoca, ofera cursuri de licenta si masterat in domeniul electronicei, telecomunicatiilor si tehnologiei informatiei. De asemenea, universitatea ofera studentilor sai posibilitatea de a studia in strainatate, prin intermediul programului Erasmus+.

Cursurile si programele oferite de ETTI se concentreaza pe formarea competentelor tehnice si manageriale necesare studentilor pentru a deveni profesionisti in domeniile informaticii, electronicei si telecomunicatiilor. Acestea se bazeaza pe o buna intelegere a tehnologiilor de ultima ora si pe folosirea unor metode de invatare interactive.

Universitatea ofera, de asemenea, programe de cercetare pentru studentii sai, in domeniile electronice, telecomunicatiilor si tehnologiei informatiei, astfel incat acestia sa devina lideri in domeniul lor. De asemenea, ETTI ofera un program de mentorat pentru studentii interesati sa se specializeze in domeniul lor.

Universitatea ofera, de asemenea, studentilor sai posibilitatea de a participa la evenimente internationale si la concursuri din domeniul electronicei, telecomunicatiilor si tehnologiei informatiei. Aceste evenimente sunt organizate in colaborare cu universitati prestigioase si companii importante din intreaga lume.

Facultatea ofera, de asemenea, studentilor sai posibilitatea de a efectua practica in cadrul companiilor partenere, precum si de a se implica in activitati de cercetare si dezvoltare. Acestea ofera studentilor oportunitatea de a dobandi experienta profesionala si cunostinte practice in domeniile electronice, telecomunicatiilor si tehnologiei informatiei.

ETTI ofera, de asemenea, studentilor sai posibilitatea de a lucra in cadrul unor proiecte internationale, precum si de a cunoaste alte culturi si de a se bucura de experiente unice in strainatate. Acest lucru ofera studentilor oportunitatea de a se dezvolta profesional si personal.

Universitatea ETTI are, de asemenea, o biblioteca moderna, dotata cu o gama larga de carti si documente, precum si o sala de lectura in care studentii isi pot petrece timpul liber. De asemenea, facultatea ofera studentilor posibilitatea de a accesa si utiliza internetul.

ETTI este, fara indoiala, o institutie de invatamant de top, ce ofera studentilor sai oportunitati unice de dezvoltare profesionala si personala in domeniul electronicei, telecomunicatiilor si tehnologiei informatiei.



De ce să alegi Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației





In cadrul campaniei de admitere 2022, Biroul de Imagine și Comunicare al UTCN, a realizat o serie de videoclipuri care ajută viitorii studenți să-și aleagă domeniul de studiu dorit, pentru un viitor de succes!


Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. Facultatea. Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei. Departamentul. Comunicatii. Domeniul de studiu. Inginerie., Facultatea De Electronica Telecomunicatii Si Tehnologia Informatiei Cluj.

Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Load comments

0 Comments