Precizează Funcția Sintactică A Cuvintelor Un Curcubeu și Fără Furtună


Precizează Funcția Sintactică A Cuvintelor Un Curcubeu și Fără Furtună. danait Verified answer. Salut! 5 Precizează funcția sintactică a cuvintelor "un curcubeu" şi "fără furtună". un curcubeu - funcția sintactică de subiect (ce/cine e = se află. precizează funcția sintactică a cuvintelor un curcubeu și fără furtună. un curcubeu – funcția sintactică de calfa (ce/care e = se află peste lumii? ), exprimat prin substantiv. Precizează funcția sintactică a cuvintelor subliniate din enunțul ,, Unele persoane își aleg babele în funcție de ziua de naștere, altele nu țin cont de această regulă." answer.



Cuvintele „un curcubeu” și „fără furtună” au funcții sintactice diferite în limba română. „Un curcubeu” este un substantiv și se referă la o fenomen natural deosebit de frumos, care apare în urma precipitațiilor însoțite de soare. Acesta are o formă arhicunoscută, formată din cercuri concentrice de culori, care se întind pe cer. Funcția sintactică a acestui cuvânt este de obiect.

Funcția sintactică a cuvântului „fără furtună” este de adjectiv. Acesta se referă la condițiile atmosferice în care nu se înregistrează precipitații sau vânturi puternice. Această expresie poate fi folosită în contexte diferite, pentru a descrie o perioadă de vreme plăcută. De exemplu, poate fi folosită pentru a descrie o zi însorită și călduroasă, fără precipitații sau vânturi puternice.

În unele contexte, cuvintele „un curcubeu” și „fără furtună” pot fi folosite împreună. De exemplu, poate fi folosită pentru a descrie o zi însorită, călduroasă și fără precipitații, în care se poate vedea un curcubeu. Aceste două cuvinte pot fi folosite împreună pentru a crea o imagine deosebit de frumoasă și poate fi folosită pentru a descrie o zi plăcută și caldă.

Cuvintele „un curcubeu” și „fără furtună” pot fi folosite împreună pentru a crea imagini și metafore. De exemplu, o persoană poate folosi aceste două cuvinte pentru a descrie o perioadă de vreme deosebit de bună și plină de speranță, ca și cum ar fi un curcubeu care ar apărea după o furtună. Aceste două cuvinte pot fi folosite pentru a crea imagini pozitive și metafore pe care le pot înțelege toți cei care ascultă.

Cuvintele „un curcubeu” și „fără furtună” pot fi folosite și pentru a descrie o perioadă de vreme deosebit de dificilă și plină de încercări. De exemplu, o persoană poate folosi aceste două cuvinte pentru a descrie o perioadă de vreme în care a trebuit să treacă prin multe încercări și dificultăți, dar la finalul acesteia a reușit să găsească curcubeul și să se bucure de un moment de răgaz. Aceste două cuvinte pot fi folosite pentru a descrie situații care necesită mult curaj și încredere.

Cuvintele „un curcubeu” și „fără furtună” pot fi folosite și pentru a descrie un moment de pace și liniște. De exemplu, o persoană poate folosi aceste două cuvinte pentru a descrie un moment de liniște în care a reușit să se bucure de frumusețea naturii și a văzut curcubeul care a apărut după o furtună. Aceste două cuvinte pot fi folosite pentru a descrie un moment de respiro și relaxare.

Cuvintele „un curcubeu” și „fără furtună” pot fi folosite și pentru a descrie o relație frumoasă și sănătoasă. De exemplu, o persoană poate folosi aceste două cuvinte pentru a descrie o relație în care partenerii se bucură de liniștea și frumusețea care se află între ei, chiar dacă au trecut prin multe furtuni și încercări. Aceste două cuvinte pot fi folosite pentru a descrie relații deosebite și puternice.

În concluzie, cuvintele „un curcubeu” și „fără furtună” au funcții sintactice diferite în limba română și pot fi folosite împreună pentru a descrie imagini și metafore pozitive și negative, precum și relații frumoase și sănătoase. Aceste cuvinte pot fi folosite pentru a descrie o perioadă de vreme plăcută sau dificilă și pot fi folosite pentru a descrie un moment de liniște și pace.




precizează funcția sintactică a cuvintelor un curcubeu și fără furtună antwoord geef de syntactische functie van de woorden regenboog en niet storm regenboog - de. 1.Identifică substantivele din al doilea vers din textul dat, precizând cazul și funcția sintactică a acestora.6 puncte. 2.Indică numărul de forme flexionare al adjectivelor., Precizează Funcția Sintactică A Cuvintelor Un Curcubeu și Fără Furtună.

Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Load comments

0 Comments