Brațele întinse Orizontal Ale Polițistului Care Dirijează Circulația Semnifică


Brațele întinse Orizontal Ale Polițistului Care Dirijează Circulația Semnifică. Bratul drept, intins orizontal, al politistului indica “Oprire” pentru: La semnalul politistului situat intr-o intersectie, cu bratul ridicat vertical, aveti obligatia: Ce semnifica semnalul. Brațele întinse orizontal, ale polițistului care dirijează circulația, semnifică:A. oprire pentru toți participanții la trafic care, indiferent de sensul lor de mers, circulă din direcția sau. Braţele întinse orizontal, ale poliţistului care dirijează circulaţia, semnifică: A. oprire pentru toţi participanţii la trafic care, indiferent de sensul lor de mers, circulă din direcţia.



În această zi, un polițist în uniformă a stat pe marginea șoselei și a făcut semne cu mâinile sale, întinse orizontal. Aceste gesturi au fost menite să dirijeze circulația în stradă.

Acest polițist a atras rapid atenția tuturor. El a stat acolo și a făcut gesturi cu mâinile sale, întinse orizontal. Aceste gesturi au menit să îndrume circulația.

Unii șoferi au așteptat să vadă ce urmează, în timp ce alții și-au continuat drumul, încetinind viteza. Unii șoferi au oprit la semnalele polițistului, acceptând să fie dirijați.

Polițistul a făcut semne cu mâinile sale, întinse orizontal, în timp ce el însuși a rămas staționar. El a făcut semne cu mâinile, îndreptându-le în direcții diferite, semnalizând șoferilor cum să meargă.

Acest polițist a făcut față vremii și a condus circulația cu dexteritate. El a fost atent la cei care au trecut prin fața lui și a ținut cont de semnele pe care el le-a dat.

Cei care au trecut prin fața lui au văzut cum mâinile lui erau întinse orizontal, indicându-le cum să meargă. Acest polițist a fost o prezență calmă și încurajatoare în această zi.

Acest polițist a fost apreciat pentru că a făcut față vremii și a dirijat circulația cu siguranță și eficiență. El a avut grijă de fiecare șofer care a trecut prin fața lui.

Acest polițist a fost admirat pentru că a făcut față provocărilor vremii și a dirijat circulația cu atenție și precizie. El a făcut asta cu mâinile lui, întinse orizontal, îndrumând șoferii să meargă în siguranță.

Polițistul a îndeplinit cu succes rolul său, folosindu-și mâinile, întinse orizontal, pentru a dirija circulația. El a ajutat la asigurarea unei bune circulații și a contribuit la un mediu sigur pentru toți cei care au trecut prin fața lui.

Acest polițist a reușit să facă față provocărilor vremii și a făcut o treabă excelentă dirijând circulația. El a demonstrat că întotdeauna poate fi un lider și un bun exemplu pentru ceilalți.

Polițistul a fost remarcat pentru că a reușit să dirijeze circulația cu mâinile lui, întinse orizontal. El a primit mulțumiri și aplauze pentru că a contribuit la un mediu sigur și curat în această zi.

Acest polițist a fost un exemplu pentru ceilalți, fiind atent la cei care au trecut prin fața lui și dirijând circulația cu mâinile sale, întinse orizontal.



Curs de legislație rutieră - Cap 3 Part 2 - Semnalele polițistului rutier





Codul Rutier - Semnalele polițistului rutier Link curs intergal - scoalarutiera.ro/curs-legislatie/codul-rutier/semnalele-politistului-rutier


Braţele întinse orizontal, ale poliţistului care dirijează circulaţia, semnifică:: oprire pentru toţi participanţii la trafic care, indiferent de sensul lor de mers, circulă din direcţia. Explicatie intrebare. A Conform Art. 88., alin.1, lit.b din Regulamentul rutier: "Semnalele politistului care dirijeaza circulatia au urmatoarele semnificatii: bratul sau bratele., Brațele întinse Orizontal Ale Polițistului Care Dirijează Circulația Semnifică.

Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Load comments

0 Comments