Grupează Substantivele Articulate și Nearticulate De Mai Jos Conform Desenului


Grupează Substantivele Articulate și Nearticulate De Mai Jos Conform Desenului. Grupează substantivele articulate și nearticulate de mai jos conform desenului - 8085550. valentinadinu816 valentinadinu816 10.02.2021 Limba română. cele articulate sunt: bocancul, bulgarele, frigul, manusa. cele nearticulate sunt: alunecus, caciula, ger, sanie, fular, iarna, vifornita, zapada. Grupeaza substantivele articulate si nearticulate de mai jos comform desenului. Subtantivele sunt:.



Grupează substantivele articulate și nearticulate prezentate mai jos conform desenului:

Substantivele articulate se grupează în grupul de cuvinte care se termină în consoană. Acestea sunt pământ, băiat, vânt, munte, mână, luntre, tânăr, șarpe, bărbierit, măslin.

Substantivele nearticulate se grupează în grupul de cuvinte care se termină în vocală. Acestea sunt casă, fereastră, strugure, floare, lună, măgar, mătură, portocală, palmă, mare.

În plus, există și un grup de cuvinte care se termină în consoană dar care sunt nearticulate. Acestea sunt oraș, cartof, paște, clopot, coșmar, ceas, șarpe.

De asemenea, există și un grup de cuvinte care se termină în vocală dar care sunt articulate. Acestea sunt câine, cârciumar, gâscă, păcurar, rândunică, băiat.

În concluzie, am grupat substantivele articulate și nearticulate prezentate mai jos conform desenului, grupându-le în funcție de terminația lor.




Grupeaza substantivele articulate si nearticulate de mai jos : alunecus,caciula,ger,sanie,bocancul,fular,iarna,vifornita,bulgarele,frigul,manusa,zapada.. Grupează substantivele articulate și nearticulate de mai jos conform desenului . Idea question from @valentinadinu816 - Limba română . Grupează substantivele articulate și., Grupează Substantivele Articulate și Nearticulate De Mai Jos Conform Desenului.

Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Load comments

0 Comments