Citește Următorul Text și Indică Apoi Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect


Citește Următorul Text și Indică Apoi Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. 1. Notează litera corespunzătoare răspunsului corect. Textul a apărut: într-un ziar; b. într-o revistă; c. într-un pliant turistic; d. într-o reclamă; e. pe internet; i. pe un afiş, 2.. Scrie în casetă litera corespunzătoare răspunsului corect. Conțin diftong toate cuvintele din seria: a) „speriată”, „picioare”. b) „primei”, „dormeau”. c) „trăgeau”, „scânteia”. d). Incercuieste Litera Corespunzatoare Raspunsului Corect. 57 dintre utilizatori au căutat acest răspuns la această temă luna trecută și 27 o fac acum, hai să.



Citind următorul text, puteți identifica litera corespunzătoare răspunsului corect. Textul spune: "Când conectezi un dispozitiv USB la computer, dispozitivul este recunoscut și apare un mesaj de pe ecran." Alegeți litera corespunzătoare răspunsului corect:

A) Cu siguranță

B) Nu știu

C) Probabil

D) Cu siguranță nu

Răspunsul corect este A, "Cu siguranță". Odata ce un dispozitiv USB este conectat la computer, acesta este recunoscut de sistem și un mesaj de pe ecran este afișat în mod automat. Acest mesaj va conține informații despre dispozitivul conectat, precum: numele, stocarea disponibilă și altele.

De asemenea, atunci când un dispozitiv USB este conectat la computer, sistemul va detecta automat tipul dispozitivului și va instala automat driverele necesare.

Deși există cazuri în care sistemul nu detectează un dispozitiv USB, aceasta se poate întâmpla în cazul în care dispozitivul nu este standard sau nu este compatibil cu sistemul. În acest caz, puteți încerca să instalați manual driverele necesare.

În concluzie, putem concluziona că, în mod normal, atunci când un dispozitiv USB este conectat la computer, acesta este recunoscut de sistem și un mesaj de pe ecran este afișat în mod automat. Prin urmare, răspunsul corect pentru această întrebare este A, "Cu siguranță".



[Rezolvare] Titularizare Informatica 2020 - Subiectul 2 Pb 1 (Sir consonatic)





Cum se rezolva subiectul de la Titularizare Informatica 2020? Nici pe departe asa de greu pe cum pare. O problema cu un subprogram care primeste ca parametri siruri de caractere si le prelucreaza si furnizeaza un sir consonatic. Rezolvarea utilizeaza functii predefinite C++ pentru siruri de caractere. In rezolvarea acestei probleme vei vedea cum se lucreaza cu functiile: 04:12 - strcpy 04:20 - strlen 04:25 - strchr 07:28 - strtok 08:46...


Răspunsul corect: b. Scrie în casetă litera corespunzătoare răspunsului corect, valorificând informațiile din textul 1. Imaginea de pe coperta cărții Avalanșa. (ESOP, Fabule – „Vulpea și cioara”) 1. ÎNCERCUIEȘTE LITERA CORESPUNZĂTOARE RĂSPUNSULUI CORECT: l Cum a făcut cioara rost de brânză? a) a cumpărat-o de la., Citește Următorul Text și Indică Apoi Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect.

Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Load comments

0 Comments