Cum Veţi Proceda La întâlnirea Semnalului Intermitent De Culoare Galbenă


Cum Veţi Proceda La întâlnirea Semnalului Intermitent De Culoare Galbenă. O întrebare “ușoară”? Cum veţi proceda la întâlnirea semnalului intermitent de culoare galbenă? A. acest semnal nu vă permite trecerea; B. veţi circula cu viteză redusă; C.. Cum veţi proceda la întâlnirea semnalului intermitent de culoare galbenă? A. acest semnal nu vă permite trecerea; B. veţi circula cu viteză redusă; C.... A. acest semnal nu vă.



În România, trecerea prin intersecții cu semnalizare intermitentă de culoare galbenă se face cu prudență și o viteză redusă.

Potrivit Codului Rutier, atunci când sosești la un semafor intermitent galben, trebuie să preiei cale liberă, dacă este posibil, și să oprești înainte de a intra în intersecție.

Dacă nu poți prelua cale liberă, trebuie să accelerezi cât de mult posibil pentru a evita producerea unui accident, deoarece intenția de a opri în fața intersecției va face șoferul mai vulnerabil la un accident.

În plus, este important să se țină cont de viteza autovehiculului și de condițiile meteo. Când condițiile meteorologice sunt proaste, trebuie luată o decizie bună și trebuie reduse vitezele.

În plus, în cazul în care este prezent un vehicul cu prioritate, cum ar fi un vehicul de poliție sau un vehicul de pompieri, trebuie respectată prioritatea acestuia și să se acorde cale liberă pentru a permite acestui vehicul să circule.

În concluzie, trecerea prin intersecții cu semnalizare intermitentă de culoare galbenă trebuie făcută cu prudență, respectând regulile Codului Rutier, luând în considerare condițiile meteo și cedând prioritatea vehiculelor cu prioritate.



Chestionare auto DRPCIV categoria B explicate #13





Salut, acest video este pentru a vedea in timp real cum se rezolva si cum trebuie sa ganditi un chestionar la sala pentru categoria B de permis. 🔴DEVINO MEMBRU ȘI SUSȚINE CANALUL: youtube.com/channel/UChXTDdoVb3B2l6U60D5IvZg/join 🔴ABONEAZA-TE LA CANAL: youtube.com/c/IncepatoriLaVolan 🔘FOLLOW INSTAGRAM: incepatorilavolan ________________________ 𝕍𝕣𝕖𝕚 𝕤𝕒 𝕗𝕒𝕔𝕚 𝕔𝕚𝕟𝕤𝕥𝕖? ☕ PayPal.me/incepatorilavolan


Cum veţi proceda la întâlnirea semnalului intermitent de culoare galbenă? A. acest semnal nu vă permite trecerea; B. veţi circula cu viteză redusă; C. veţi respecta semnificaţia. Cum vei proceda la intalnirea semnalului intermitent de culoare galbena?Spune-ne care este raspunsul corect pentru aceasta intrebare dintr-unchestionar auto ..., Cum Veţi Proceda La întâlnirea Semnalului Intermitent De Culoare Galbenă.

Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Load comments

0 Comments